Tankar om MITT liv!

Vad vill jag med livet egentligen?? Vet inte faktiskt? Jag vill vara lycklig! jag är det delvis har en underbar familj allt vad jag har drömt om!! Men det finns ett orosmåln över mitt huvud!! det är att vara smal att kunna köpa de kläder jag vill!!
Har alltid varit överviktig sedan jag började första klass faktist!! Blev mobbad i skolan så jag mådde ännu sämre! och det hjälpte ju inte mycket att mamma jobbade mycket och jag var mycket själv hemma och då fri tillgång till alla skåpen i köket!! jag tröståt tyckte väll synd om mig själv!!

Jag hade vänner och en underbar mamma! Mamma gjorde allt för mig fasten hon var ensamsående! så fanns hon där! men det kan inte ha varit lätt för henne att se mig bara bi rundare och rundare ju mera åren gick!!

När jag gick i sjuan så sökte mamma hjälp via skolan och skolsyster!! om min vikt att få väga mig i skolan en gång i veckan!! men hon fick nobben och kalla handen!! Dom sa att jag då kunde utveckla Anorexia!!

Vid 16års ålder var jag uppe på en ringa vikt av 95kg och ökade!!
När jag var 18år så la jag in mig själv på riksförsäkrings verkets sjukhus i nynäshamn för överviktiga i 10 veckor!! då vägde jag 107kg! Det gick riktigt bra! jag fick lära mig hur jag skulle äta och hur jag skulle motionera!! jag gick ner till 97kc ca!! men det varade ju inte länge!! jag pendlade under ett par år mellan 95-105kg men aldrig mer eller mindre!!

när jag sen blev 23 så vet jag inte vad som hände men jag rasade upp i vikt och hamnade till slut på ca120kg! Detta gick jag ner och vid 25års ålder så var jag nere på 104kg!! Jag var överlycklig!! Hade träffat min kärlek vi blev med barn och livet lekte!!

Min underbara dotter kom det året jag blev 26 och jag ammade och mådde bra!! efter att jag slutat amma så började jag att träna på ett gym!! så jag gick ner till hela 93kr!! Jippi min lycka var gjord!! Trodde jag!!

Sen vet jag inte vad som hände! jag bytte jobb från rörlig hemtjänst till att jobba på äldreboende!! (slutade att gymma fanns inte tid till det) Där fanns det kakor och bullar varge dag!! snacka om att jag inte kunde låta bli dessa godasker!! hade ju ätit godsaker medans jag jobbade på hemtjänsten med men då rörde jag ju på mig mera!!

Vikten börgade att stiga igen!! det tog inte lång stund innan jag passerade tresiffrigt igen!! Jag som hade svurit på att aldrig hamna där igen!! Detta var hösten 2007!
då var jag tillbaka sakta men säkert gick jag upp!! Prövade bantnings piller jag fick i från läkaren men dom fungerade inte!! jag testade nutrilette!! men det gick jag ner på men så fort jag slutade så gick jag upp det ingen och lite till!! Köpte tränings redskap men numera står den bara och smalar damm och hånar mig där i hörnet!! Tänker varge dag att i morgon så skall jag träna!!!! Men det vet man ju att det gör jag inte!!! Testade det mesta tror jag fungerade ett par veckor sen gav jag upp!!

Skaffade hund våren 2009 för att komma ut mera!! men den stackaren får inte sina långpromenader utavmig utan det är min sambo som sköter dom!! fasten det är jag som behöver röra på mig!! Suck!!

Har nu börjat på att fundera på gastrig by pass!! men det tycker jag är att ta lite till överdrift!! Jag måste klara detta på egenhand!!

Men detta socker beroende Det är ett helvete!! Är som en drog!! jag som aldrig har testat!! men jag är ju helt klart beroende!!!

Detta var ett snabb genomgång av mitt liv!!


JAG ÄR INTE ute efter MEDLIDANDE! bara ville skriva av mig! Detta är bara mitt liv så som det har sett ut under min viktresa genom livet!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0