LCHF Bröd
Äntligen får jag äta Mackor igen!!
Detta bröd är riktigt lätt att laga!
LCHF Bröd:
3 ägg
3dl Riven ost
3 msk Majonäs
2 stk Bakpulver
Om man vill kan man ta i lite brödkryddor efter smak.
Vispa/mixa ner i en bunke till en rinnig smet.
Torra ingredienser:
Sesamfrön
Krossat linfrön
Psylliumfrön
Fiberhusk (Fibrex)
Solroskärnor
Pumpakärnor
Kruska-kli (Ta inte för mycket tänk på kolhydraterna)
Bladna sedan de torra ingredienserna efter smaksak!
Smeten skall tjockna men inte bli som en deg men ganska tjock.
Bröa en brödform med ex: Psyllium frön och olja.
Häll ut smeten i formen (Denna sats blir bara en halv bröform)
Eller klicka ut smeten i muffins formar.
Grädda i 225 grader i ca 20 min (Lägre tid om muffins formar)
Stå på eftervärme i ca 20 min.
Låt sedan brödet stå och torka under en handuk i ca ett dygn.
Förvara brödet inlindat i en handuk! Ej i kyl eller påse.
Vart super gott!!
Hopas att det skall smaka!
Detta bröd är riktigt lätt att laga!
LCHF Bröd:
3 ägg
3dl Riven ost
3 msk Majonäs
2 stk Bakpulver
Om man vill kan man ta i lite brödkryddor efter smak.
Vispa/mixa ner i en bunke till en rinnig smet.
Torra ingredienser:
Sesamfrön
Krossat linfrön
Psylliumfrön
Fiberhusk (Fibrex)
Solroskärnor
Pumpakärnor
Kruska-kli (Ta inte för mycket tänk på kolhydraterna)
Bladna sedan de torra ingredienserna efter smaksak!
Smeten skall tjockna men inte bli som en deg men ganska tjock.
Bröa en brödform med ex: Psyllium frön och olja.
Häll ut smeten i formen (Denna sats blir bara en halv bröform)
Eller klicka ut smeten i muffins formar.
Grädda i 225 grader i ca 20 min (Lägre tid om muffins formar)
Stå på eftervärme i ca 20 min.
Låt sedan brödet stå och torka under en handuk i ca ett dygn.
Förvara brödet inlindat i en handuk! Ej i kyl eller påse.
Vart super gott!!
Hopas att det skall smaka!
Kommentarer
Trackback