Nej Till Tält!

Jag sitter här i min ensamhet! Dax att gå och lägga sig snart men jag måste bara skriva av mig lite!!
Det har varit en underbar dag!! Solen har skint från en klarblå himmel! Det har varit sommar värme och det har varit sommarklädet för hela slanten!!

Snacka om att jag har haft energi i dag!
Jag har städat här hemma, tvättat tre maskiner med tvätt som har fått torka ute i solen! Damsugit och skurat badrummet!

Men det var inte det jag skulle komma till! Utan att jag har städat i min garderob!! Har så himla mycket kläder som jag inte kommer i längre!! har inte kunnat haft dom på flera år!! Köpte på mig dom när jag vägde en hel del mindre sisådär 17kg mindre än vad jag väger nu!
kommer i håg hur bra jag mådde då!! att jag kunde gå in i en vanlig klädbutik och prova kläder som faktisk satt bra!! utan att vara kläder för storvuxna!! som det så fint heter! Å kläder för storvuxna vet dom flesta som är överviktiga att det måste ha blivit lite fnurr på tråden med dom som har designat kläderna eller så har dom ingen känsla för mode eller så är det en hop med äldre damer som tror att vi överviktiga klär i kläder som ser ut som tält!!
Bara för att man är Tjock! (om jag nu får skriva så?) Jag vet i alla fall att jag är Tjock!
Jag gillar i alla fall inte dom kläderna jag är ju För f*n 33år och ingen kärring!! Eller?
Jag vill ha samma typ av kläder som finns på resten av butiken kläder för dom smala! Vill inte bara gå runt i Svart, Brunt eller Blommig (Kallar det för kärring kläder). Vill se snygg och fräch ut jag med!! Kan ta mig flera butiker innan jag hittar något jag vill ha på mig att tex gå på fest i! men jag kan inte påstå att det är lätt!!

Jag kan rent ut sagt säga att jag HATAR att handla kläder till mig själv!! Hatar att stå i ett provrum och konstatera att jag ser ännu större ut i vissa kläder än vad jag egentligen är! Eller att dom sitter åt för mycket på helt fel ställen! Eller för löst på vissa ställen!!

Men då är det helt tvärtom när det kommer till min sexåriga dotter! Jag ÄLSKAR att handla kläder till henne!! Det är det bästa jag vet!
Så när jag egentligen skall handla kläder till mig själv så slutar det alltid med att jag har handlat kläder till min dotter i stället!!

Har nu sorterat de kläder jag har! och kastat vissa som jag inte vill använda längre! En annan sak som är synd är att när jag väl har hittat nått jag trivs i så använder jag dessa kläder jämt! så det slutar ju men att dom går sönder och utnötta :(  Jag har ju så få kläder jag trivs i!

Det har nu gått så långt att min mamma har sagt att jag kan inte gå runt i dom gamla trasorna längre att dom håller på att falla sönder!!
Så när jag berättade för henne i dag att jag kastat alla gamla älsklings plagg som håller på att rasa!! så Jublade hon nästan i telefonen!!

Men som Sagt NEJ till Tält och kärring kläder!!

Kommentarer
Postat av: Paprika

Gud va roligt att se att de går så bra för dig. 4 kg på 2 veckor är ju kanon!!Ska förresten försöka testa "brödet" du gjorde. Lät ju underbart gott :D

2010-05-23 @ 09:23:20
URL: http://paprikas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0